reklam
reklam
reklam
reklam

Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski için transfer açıklaması geldi!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
9
Web sitesi
www.hepsigundem.com
fenerbahcede-sebastian-szymanski-icin-transfer-aciklamasi-geldi-0-ZDnDP61a.jpg

Fenerbahçe’den ayrılacağı yönündeki iddialarla gündeme gelen Szymanski için açıklama geldi. Polonyalı oyuncu ile ilgilendiği öne sürülen kulüpler arasında Rennes’in de yer aldığı öne sürülmüştü.

Rennes Teknik Direktörü Habib Beye’e Sebastian Szymanski’nin olası transferi hakkında soru soruldu ve şu açıklamayı yaptı:

“Hayır, ben hiçbir şeyi doğrulamıyorum. Tüm profillerimiz üzerinde sakin bir şekilde ilerlememiz gerekiyor. Size yaratıcı orta saha konusunda acele etmeyeceğimizi söylemiştim çünkü işin mantıklı olması gerekiyor.

fenerbahcede-sebastian-szymanski-icin-transfer-aciklamasi-geldi-1-5DRYtfUk.jpg

Ayrıca kolektif anlamda bir seviye atlamamızı sağlayacak doğru oyuncuyu bulmamız lazım. Eğer bunu bulamazsak mevcut durumumuzla devam ederiz. Her iki yönde de çok şey olabilir, gerekeni yapacağız.”

Ayrıca L’Equipe‘te yer alan haberde, Rennes’in Szymanski’yi kadrosuna katmak istediği fakat transfer için gereken şartların şu an için oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

Hürriyet

The post Fenerbahçe’de Sebastian Szymanski için transfer açıklaması geldi! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri