H
hepsigundem
Guest
Fatih Altaylı’nın tahliyesi akabinde son durumunu gazeteci İsmail Saymaz aktardı.
Altaylı’nın bir müddet daha ailesiyle vakit geçireceğini belirten Saymaz, X hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:
“Önceki akşam Fatih Altaylı’yı meskeninde ziyaret ettim, geçmiş olsun dedim. Altaylı, bir müddet daha ailesiyle vakit geçirecek. Bu ortada bir-iki operasyon olacak ve annesinin sıhhat durumuyla ilgilenecek. Yayınlarına en erken 2 ay sonra ‘Teke Tek Bilim’ ile başlayabilir.”
YouTube yayınındaki sözleri nedeniyle “Cumhurbaşkanını tehdit” suçlamasıyla 22 Haziran’dan bu yana tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı, 4 yıl 2 ay mahpus cezasına mahkum edilmişti. Ayrıyeten, “adli denetim kararlarının kâfi olmayacağı” gerekçesiyle tutukluluk halinin devamına karar verilmişti.
Altaylı’nın avukatları tutukluluğun devam kararının akabinde belgeyi Bölge Adliye Mahkemesi’ne taşımıştı. Tutukluluk değerlendirmesinde bulunan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, Altaylı hakkında tahliye kararı verdi.
Kaynak : Haber7
The post Fatih Altaylı’nın ekranlara ne vakit döneceği belirli oldu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...