- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Dizinin önceki bölümünde;
Eşref’i nezarette ziyaret eden Çiğdem, ona her şeyi unutmaya hazır olduğunu söyledi. Eşref, Her zaman olduğu gibi Çiğdem’i yine reddetti.
Eşref ile buluştuğu parka giden Nisan, Kadir’in adamları tarafından kaçırıldı.
Ses kaydını Yetimler’e dinleten Kadir, Nisan’ı onların önüne attı. Hıdır, duruma müdahale etmeye çalışsa da çabası sonuçsuz kaldı.
Çok geçmeden haber Müslüm’e ulaştı. Ekip Nisan’ı Yetimler’in aldığını öğrendi.
Gürdal yanına Faruk ve Müslüm’ü de alarak hana gitti. Kadir’e Nisan’ı almaya geldiklerini söyleyen Gürsal, red yanıtını alınca bombayı patlattı:
Hıdır Abi senin baban değil mi?
Gerçeğin ortaya çıkmasıyla Kadir’in yetimliği bitti…
Duruşmaya dakikalar kala arkadaşları Eşref’i adliyeden kaçırdı.
Hana giden Eşref, Nisan’ı kurtarmayı başardı.
Benim olmadığım yerde mahkeme kurup, ferman mı veriyorsunuz? Yetimler’in babası benim!
Herkes Nisan’ın cezasını kesme derdindeyken, Hıdır bambaşka bir konu ile geldi:
Yetimler’in başı belada… Ölü Yaşar geri döndü!
Dizinin yeni bölümünde;
Nisan’ı ‘Yetimler’in elinden alan Eşref, öğrendiği her şeyin hesabını sordu. Nisan, ‘Sana hiçbir zaman ihanet etmedim’ dese de, Eşref’in inanmaya niyeti yoktu.
Yaşadığı hayal kırıklığı ile baş etmeye çalışan Eşref, teslim olmaya karar verdi.
Benim yolum artık çıkmaz sokak. Ben hapishaneye… Sen de kendine yeni bir hayat kur. Hapishane de kesmez beni, mezara girmem lazım!
Çok geçmeden Nisan ile Eşref’in etrafı polisler tarafından çevrildi.
Boş olan silahını polislere doğrultan Eşref, sakince kendisine ateş edilmesini bekledi. Eşref, hiç hesapta olmayan birinin silahından çıkan kurşunla vuruldu.
Haber Savcı Selma’ya ulaştığında Gürdal ve Müslüm de oradaydı…
Eşref Tek vurulmuş, durumu ağırmış…
Haber herkesi büyük bir paniğe sürüklerken, hastaneye kaldırıldığı söylenen Eşref’e dair tek bir iz bile bulunamadı.
Eşref’in başına gelenlerden kendini sorumlu tutan Nisan, eteğinde tuttuğu taşları döktü ve Çiğdem’in yaptığı her şeyi savcıya anlattı.
Kızını beni muhbir yaptı, bir polisi öldürdü, amirini hapse attırdı… Artık geri dönüş yok!
İhtiyar’ın talimatı ile işbirliği yapmak için Kadir’in ofisine gelen Ölü Yaşar, şartlarını sıraladı.
Bu durum Kenan ve Kadir arasında hiç beklenmedik bir gerilimin fitilini ateşledi. İçinde tuttuğu her şeyi Kadir’in yüzüne haykıran Kenan, Ölü Yaşar ile iş birliği yaptı.
Eşref, kendine geldiğinde hiç beklemediği bir yerde; beklemediği insanlarla bir aradaydı.
Gürdal’a iyi olduğunu haber veren Eşref, geçmişiyle ilgili hiç bilmediği şeyleri öğrendi.
Bunları bir kez okuyacaksın ve sonra unutacaksın
Sahip olduğu her şeyi kaybeden Çiğdem, Kadir’den yardım istedi. Çiğdem’in ‘Savcı Selma’yı öldürme’ teklifini reddeden Kadir, onu sakinleştirmeyi başardı.
Nisan’ı ziyaret için evine giden Irmak, onun Çiğdem tarafından rehin alındığını gördü.
Eşref, emniyete giderek teslim oldu. Müvekkilini yalnız bırakmayan Gonca, başsavcıdan Eşref’in serbest bırakıldığını öğrendi.
Yeni görüntüler ortaya çıkmış, meşrü müdafaa dedi savcı
Eşref’in serbest kaldığını öğrenen Nisan, onu görmek için evine gitti.
Nisan, Eşref’ten defalarca özür dilemesine rağmen beklediği karşılığı alamayınca pes etti.
Bitsin o zaman, ayrılalım
İhtiyar’ın işini yapmaya kararlı olan Ölü Yaşar, herkesi bir masa etrafında topladı.
Kenan’ın masada olması Kadir’in bütün dengelerini alt üst ederken, Yetimler adına konuşan Hıdır’ın tavrı netti.
Gecenin sonunda Ölü Yaşar, alıcıyı masaya davet etti. Eşref’in gelişi gerginliği de beraberinde getirdi.
Bu şehirde artık ya Eşref Tek var yada Ölü Yaşar
Hürriyet
The post Eşref Rüya’nın 35. bölümünde neler oldu? Eşref ile Nisan aşkında sona mı gelindi? ‘Ayrılalım, bitsin!’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...