H
hepsigundem
Guest
Eşref Rüya 27. bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı 24 Aralık 2025 tarihinde, son bölümü kaçıran izleyenler tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında çarşamba günü yayınlanan dizi izleyenlerden büyük beğeni topladı. İhtiyar’ın, Eşref Tek’in öldürülmesi talimatını kendi yöntemleriyle ilettiği anların yer aldığı son bölümde, Kadir’in yoğun bakımda kameralara yansıması kafaları karıştırdı. Kenan’ın, Dinçer’e gözyaşları içinde Eşref’i öldürmesi için adeta yalvarması, Kadir’in durumuna dair kaygıları artırdı. “Ben her şeyi Eşref için yapıyorum” sözleriyle dikkat çeken Nisan’ın, otelde verdiği konser sırasında silahların patlaması fragmanın en çarpıcı sahnesi oldu. Finalde Eşref’in kollarında vurulmuş halde görülen Nisan, sadece Eşref’i değil, izleyenleri de endişelendirdi. İşte, Eşref Rüya 27 full HD kesintisiz izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilenler.
EŞREF RÜYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kanal D’nin fenomen dizisi Eşref Rüya’da heyecan doruğa çıktı. Eşref’in Kadir’e, Çiğdem’in ise Eşref’e silah doğrulttuğu son bölümde fırtına koptu.
İhtiyar’ın, Eşref Tek’in öldürülmesi talimatını kendi yöntemleriyle ilettiği anların yer aldığı son bölümde, Kadir’in yoğun bakımda kameralara yansıması kafaları karıştırdı. Kenan’ın, Dinçer’e gözyaşları içinde Eşref’i öldürmesi için adeta yalvarması, Kadir’in durumuna dair kaygıları artırdı.
“Ben her şeyi Eşref için yapıyorum” sözleriyle dikkat çeken Nisan’ın, otelde verdiği konser sırasında silahların patlaması fragmanın en çarpıcı sahnesi oldu. Finalde Eşref’in kollarında vurulmuş halde görülen Nisan, sadece Eşref’i değil, izleyenleri de endişelendirdi. Bir yanda yaşam mücadelesi veren Kadir, diğer yanda kurşunların hedefi olan Nisan izleyicilerin odak noktası oldu.
Eşref Rüya 27. bölüm, 5 Şubat tarihinde Kanal D’nin internet adresinden yayınlanacak.
Hürriyet
The post Eşref Rüya 27. Son Bölüm Full Kesintisiz İzle (24 Aralık 2025 Çarşamba) || Kanal D Eşref Rüya son bölüm ve 28. yeni bölüm fragmanı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...