- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Ben Affleck boşanmış olsa da ayrıldığı eşi Jennifer Garner’ı aslında sürekli görüyor, üç çocukları olduğu için onunla bağını hiç koparmıyordu.
Ancak ne zaman ki 2022’de evlendiği Jennifer Lopez’le evliliği sarsıntı yaşamaya başladı, Affleck o günden sonra adeta eski eşi Jennifer Garner’ın peşinden ayrılmaz oldu.
EVLİLİĞİ BİTİNCE BİR ÖNCEKİ ESKİ KARISINA “MUSALLAT” OLDU
Hatta eski eşleri birlikte görenler ve haklarındaki haberleri takip etmeyenler rahatlıkla onların hâlâ evli olduğunu bile düşünebilirdi…
Son birkaç yıldır sürekli Ben Affleck’in Jennifer Garner’dan boşandığı için çok pişman olduğu söylenir oldu.
Hollywood’da iyi kalpliliği ve güler yüzüyle tanınan Jennifer Garner da üç çocuğunun babasına kıyamamış, Ben Affleck ne zaman ondan yardım istese ya da derdini dökmek istese kollarını açar olmuştu.
Hatta bu tavrının uzun süredir birlikte olduğu ve nişanlandığı sevgilisi John Miller’ı da çok rahatsız ettiği konuşuluyordu.
YILLAR ÖNCEKİ BOŞANMASININ ARDINDAN KONUŞTU
Jennifer Garner, yıllar yılı bu konularda ağzını sıkı tutup hiç yorum yapmadı ve en sonunda Marie Claire dergisine verdiği röportajda senelerdir içinde tuttuklarını söyledi.
53 yaşındaki ünlü oyuncu Ben Affleck’ten 2015’te ayrılıp, 2018’de de resmen boşanmasıyla ilgili olarak ilk kez böyle açık konuştu.
Yıllar süren suskunluğu konusunda “Kendim veya başkası, hele de çocuklarım hakkında dedikoduları dinlemek bana fayda sağlamaz, bu yüzden bunu yapmıyorum” diyen Jennifer Garner “Nelerle başa çıkabileceğiniz ve nelerle başa çıkamayacağınız konusunda akıllı olmalısınız ve ben benim dışımda gelişen şeylerle başa çıkamadım. Ama zaten zor olan şeyler bunlar değildi” diyerek boşanmanın ona neler hissettirdiğini anlattı.
“AİLEMİZ DAĞILDI, DOSTLUĞUMUZU KAYBETTİK”
Jennifer Garner 2005’te evlendiği ve 10 yıl evli kaldıktan sonra 2015’te yolunu ayırdığı eski eşi Ben Affleck için “Zor olan şey, olayın gerçekliğiydi. Bir ailenin dağılması zor olan şeydi. Gerçek bir ortaklığı ve dostluğu kaybetmek zor olan şeydi.” dedi.
Violet (20), Seraphina (17) ve Samuel (13) adında 3 çocukları olan eski karı kocanın boşanma davası 2018’de resmen sonuçlandı. Ben Affleck ve Jennifer Garner çiftinin evliliğini bitiren sebeplerden biri Affleck’in bir türlü vazgeçemediği alkol bağımlılığıydı.
Ancak bu ayrılık yaşanırken Ben Affleck’in Jennifer Garner’ı çocuklarının dadılarıyla aldattığı iddiaları da çok konuşulmuştu. İkisi de yıllar boyunca bu konuda bir şey söylemekten kaçındı ve iddiaları doğrulamadı.
Jennifer Garner Ben Affleck’ten resmen boşandıktan kısa süre sonra hayatına giren John Miller’la mutlu bir ilişki yaşıyor. Çiftin nişanlandığı söyleniyor ancak ikili henüz bu haberi doğrulamadı.
Ben Affleck ise Jennifer Garner’dan ayrıldıktan sonra Ana de Armas’la bir ilişki yaşadı. Sonra da gençlik döneminde nişanlanıp ayrıldığı Jennifer Lopez’le evlendi.
HER ZAMAN TESELLİYİ ONUN KOLLARINDA ARADI
Bu evlilik daha ikinci yılının başından itibaren sürekli ayrılık haberleriyle sarsılmaya başlamıştı. Ben Affleck de o günden sonra sürekli her derdinin çaresini Jennifer Garner’da aramaya başladı.
Ünlü oyuncu evliliği bittikten sonra ise deyim yerindeyse eski karısı Jennifer Garner’ın peşinden hiç ayrılmamaya başladı. Kendini yalnız hissettiği her özel günde onun yanına gitti, Garner da eski eşini kıramayıp ona ağlayacak bir omuz oldu.
Affleck yakın zaman önce verdiği bir röportajda Jennifer Garner’ı övmüş, onun ne kadar harika bir insan ve anne olduğundan bahsetmişti. Eski eşleri uzaktan gören herkes de bu süreç boyunca sürekli olarak Ben Affleck’in Jennifer Garner’ı kaybettiği için çok pişman olduğunu ve sevgilisi olmasa onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya gönüllü olduğunu söylemeye başladı.
Hürriyet
The post Eski kocası onu kaybettiği için dizlerini dövüyordu… Biten evliliği hakkında ilk kez konuştu: Keşke ailemiz dağılmasaydı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...