reklam
reklam
reklam
reklam

Epstein’e benzeyen Kayserilinin isyanı: Hayatımı olumsuz etkiledi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
epsteine-benzeyen-kayserilinin-isyani-hayatimi-olumsuz-etkiledi-0-a2OSpQpz.jpg

Kayseri’de yaşayan 55 yaşındaki Rıfat Özdemir’in başı benzerlikten ötürü sıkıntıda.

Kız çocuklarına yönelik cinsel istismar kabahatiyle tutuklu yargılanırken hapishanede meyyit bulunan milyarder Jeffrey Epstein’e benzeyen Özdemir, insanların kendisine olan olumsuz bakışlardan ötürü rahatsız olduğunu kaydetti.

epsteine-benzeyen-kayserilinin-isyani-hayatimi-olumsuz-etkiledi-1-thiCgJJG.jpg

Özdemir, “Vatandaşlar bana evvel sert bir imajla bakmaya başladılar. Birinci başta beni yeğenim benzetti ve “dayı sen Jeffrey Epstein’e çok benziyorsun’ dedi. Epstein’in kim olduğunu ben bilmiyordum. Daha sonra haberlerden baktım ve toplumsal medyadan kim olduğunu öğrendim. Ben o denli bir adama benzetilmek istemem. Beni o insanlara benzetmeyin. Ben olağan işinde gücünde olan sade bir vatandaşım” dedi.

epsteine-benzeyen-kayserilinin-isyani-hayatimi-olumsuz-etkiledi-2-Up9e4BUh.jpg

“HAYATIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ”

“Benzerlik olabilir. Benim ki şanssız bir olay” diyen Özdemir, “Bizde ona benzedik. Hayatımı olumsuz etkiledi. Yolda yürürken beşerler bana sert bir imajla bakıyorlar. Sözel olarak bir şey yok lakin bakışları insanı rahatsız ediyor. Beşerler şaşırmış bir ses tonu ile ‘Epstein’e benziyor’ diyorlar. Bunu bana dediklerinde canım sıkılıyor. Zira beğenilen bir adam değil. Benzetilmek beğenilen bir şey değil” sözlerini kullandı.

epsteine-benzeyen-kayserilinin-isyani-hayatimi-olumsuz-etkiledi-3-K27zNEfA.jpg

“SAÇ MODELİMİ DEĞİŞTİRECEĞİM”

“Halkımdan rica ediyorum. Lütfen beni Epstein’e benzetmesinler” diyen Rıfat Özdemir, “Bu saatten sonra kendimde olabilecek bütün değişiklikleri yapmayı düşünüyorum ve yapacağım. Saç modelimi değiştireceğim, sakal bırakacağım. Bu durum gündemden düşene kadar biraz uğraşacağız. Ben sakal bırakmayı sevmem lakin sakal bırakmayı düşünüyorum. Şimdiye kadar da hiç sakal bırakmadım. Saçlarıma değişik bir üslup vereceğim ve o adama benzemekten uzaklaşmaya çalışacağım. Yüz sözümü nasıl değiştireceğim bilmiyorum. Yüz kırışıklıklarım falan büsbütün teğe bir benziyor. Küfür eden yahut laf atan olmadı lakin sert bir imajla bakıyorlar. Bakışlarından ne söylediklerini hissedebiliyorum. Ben Epstein değilim. Kayseri’den bu türlü berbat adamlar çıkmaz” diye konuştu.

NTV

The post Epstein’e benzeyen Kayserilinin isyanı: Hayatımı olumsuz etkiledi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri