reklam
reklam
reklam
reklam

Emine Erdoğan: Kütüphane okulların can damarıdır

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
emine-erdogan-kutuphane-okullarin-can-damaridir-0-LmpPuNX6.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, katıldığı Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Toplumsal Dayanışma Derneğinin (TOGEM-DER) “22 Okula 22 Kütüphane” programına ait paylaşımda bulundu.

Emine Erdoğan, paylaşımda, “TOGEM-DER tarafından yürütülen Okul Kütüphaneleri Projesi kapsamında hayata geçirilen 22 okul kütüphanemizin açılışını gerçekleştirmenin memnunluğunu yaşıyoruz.” sözlerini kullandı.

Erdoğan, paylaşımında, şunları kaydetti:

“İstanbul’da ve ülkemizin farklı vilayetlerinde okullarımıza kazandırılan kütüphanelerin her biri, en az 4 bin kitaptan oluşan güçlü koleksiyonlarıyla birer bilgi hazinesi. Öğrencilerimizin hayal gücünü besleyen, niyet dünyasını genişleten ve merakını canlı tutan, yaşayan öğrenme merkezleridir. Çağdaş kütüphanecilik anlayışıyla tasarlanan bu alanların, milletimize ve çocuklarımıza güzel olmasını diliyorum. İnanıyorum ki kütüphanelerden istifa eden öğrencilerimiz, okuma alışkanlığı kazanacak, araştırma ve eleştirel düşünme hünerlerini güçlendirecek, dijital okuryazarlıklarını geliştirecek. Düzgünlüğü çoğaltmayı prensip edinen TOGEM-DER’in bu manalı projesine katkı sunan Ulusal Eğitim Bakanlığımıza, tüm paydaşlara ve bedelli hayırseverlere şükranlarımı sunuyorum.”

Paylaşımda, programdan fotoğraflara da yer verildi.

NTV

The post Emine Erdoğan: Kütüphane okulların can damarıdır first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri