H
hepsigundem
Guest
Didim, yeni yıla sayılı günler kala renkli ve coşku dolu etkinliklerle 2026’ya hazırlanıyor. Didim Belediyesi tarafından düzenlenen Yılbaşı Aktiflikleri, 23–31 Aralık 2025 tarihleri ortasında Cumhuriyet Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikler her gün saat 18.00’de başlayacak.
CUMHURİYET KENT MEYDANI ŞENLİK ALANINA DÖNÜŞECEK
Yılbaşı müddetince Cumhuriyet Kent Meydanı; ışıklandırmalar, müzik ve cümbüş programlarıyla adeta bir şenlik alanına dönüşecek. Aktiflik programı kapsamında müzik ve sahne performansları, bando ve animasyon şovları, sokak lezzetleri, çocuklara özel cümbüş alanları ve yapay kar şöleni yer alacak. Her yaştan Didimlinin keyifle vakit geçirebileceği etkinliklerle kentte yeni yıl coşkusu günler boyunca yaşanacak.
BAŞKAN HATİCE GENÇAY’DAN DAVET
Yeni yıl coşkusunun sırf cümbüşle hudutlu olmadığını vurgulayan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, tüm halkı etkinliklere davet ederek şu sözleri kullandı:
“Yeni yıla girerken umudu, memnunluğu ve dayanışmayı daima birlikte büyütmek istiyoruz. Cumhuriyet Kent Meydanı’nda düzenleyeceğimiz yılbaşı etkinliklerinde çocuklarımızın sevincine, halkımızın yüzündeki gülümsemeye ortak olacağız. Tüm halkımızı bu coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum.”
Didim Belediyesi tarafından hazırlanan Yılbaşı Aktiflikleri ile kentte birlik, beraberlik ve yeni yıl heyecanının daima birlikte paylaşılması hedefleniyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Beyaz Haber Ajansı
The post Ege’nin Kalbi Didim’de Yılbaşı Coşkusu Başlıyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...