reklam
reklam
reklam
reklam

Dursun Özbek’ten Okan Buruk açıklaması

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
dursun-ozbekten-okan-buruk-aciklamasi-0-68fEXuaR.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme ait açıklamalarda bulundu. Özbek, Okan Buruk’a güvendiklerini söz etti.

Özbek, “Geçtiğimiz divan toplantısında, ‘Bizi yolumuzdan alıkoymak için dört bir yandan ataklar devam ediyor.’ demiştim. Bugün bunları konuşmak ve kimi hatırlatmalarda bulunmak istiyorum.” dedi.

Buruk’a güvendiklerini söyleyen Özbek şu sözleri kullandı:

“Değerli arkadaşlar, yönetici arkadaşlarımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu misyonu 3.5 yıldır sürdürüyoruz. Bu mühlet içerisinde futbolda 3 kere şampiyon olduk. Lig tarihine geçen birçok rekor kırdık. Bu sene de gruba ve Okan Buruk’a inancımız tamdır. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ise bir aksilik olmazsa son 24 grup ortasında yer alıp yolumuza devam edeceğiz.”

“ERAY YAZGAN BU SÜRECİN RASTGELE BİR YERİNDE YOK”

Özbek geçtiğimiz günlerde ceza alan Erey Yazgan hakkında ise şu sözleri kullandı:

“Bunu açıkça söylememe karşın, sadece ortamı bulandırmak için, “Galatasaray bu muahededen para aldı” algısı yaratılmaya çalışıyor. Birtakım mihraklar bunu daima kaşıyor.

İmza yetkilisi olduğu için genel sekreterimiz ceza alıyor. İmza atmak dışında Eray Yazgan bu sürecin rastgele bir yerinde yoktur. Tam da bu nedenle cezanın üst mercilerden döneceğine inanıyorum.”

NTV

The post Dursun Özbek’ten Okan Buruk açıklaması first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri