reklam
reklam
reklam
reklam

Çılgına dönen Burak Yılmaz, hakemin üzerine yürüdü

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
cilgina-donen-burak-yilmaz-hakemin-uzerine-yurudu-0-tVnqNNGG.jpg

Ziraat Türkiye Kupası C Kümesi ikinci hafta maçında Gaziantep FK ile Kocaelispor karşı karşıya geldi.

Maçın 12. dakikasında VAR incelemesinin akabinde hakem Burak Pakkan, Gaziantep FK’da Tayyip Talha Sanuç’a direkt kırmızı kart gösterdi.

SAHA KENARI KARIŞTI

Yılmaz, Tayyip Talha Sanuç’un kırmızı kart görmesinin akabinde sonlarına hakim olamadı ve hakeme reaksiyon göstermesi sonucunda kendisi de kırmızı kart gördü.

Yılmaz tribüne giderken 4. hakemin de üzerine yürümeye çalıştı bu kere güvenlik vazifelileri ortaya girerek olayın yatıştırdı.

Yılmaz maç sonunda özür diledi. Yılmaz’ın açıklaması şöyle:

“Teknik yönetici olarak saha kenarındaki duruşumun, oyuncularım ve gençler için örnek teşkil etmesi gerektiğinin farkındayım. Bu cins anlarda daha sakin ve sağduyulu kalabilmek ismine gelişim göstermem gereken noktalar olduğunu biliyorum ve buna saha dışında önemli bir mesai ayırarak çalıştığımın bilinmesini istiyorum.

Takımımın emeğinin ve alandaki inanılmaz çabasının yaşanan bu olayla gölgelenmesini istemiyorum. Bugün alanda gösterdikleri duruş sebebiyle oyuncularımla gurur duyuyorum.

Başta topluluğumuz olmak üzere, oyuncularım, futbol kamuoyu ve tüm hakemlerimizden özür diliyorum.”

YILMAZ’IN ÇILGINA DÖNDÜĞÜ ANLAR

İSTİFA ETMİŞ DÖRT GÜN SONRA DÖNMÜŞTÜ

16. haftada Göztepe’yi konuk eden Gaziantep FK, alandan 1-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Gaziantep grubunun teknik yöneticisi Burak Yılmaz, müsabakanın akabinde yaptığı açıklamada misyonunu iki hafta sonra bırakacağını belirtmişti fakat daha sonra idareyle görüşen genç çalıştırıcı istifasını sunarak ekipten ayrılmıştı.

Dört gün evvel istifa eden 40 yaşındaki teknik adam, sürpriz bir kararla Gaziantep FK ile tekrar muahedeye varmıştı.

NTV

The post Çılgına dönen Burak Yılmaz, hakemin üzerine yürüdü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri