reklam
reklam
reklam
reklam

CHP’li Ali Yetenekli Başarır’dan Gürlek’e art kapıda ‘börekli’ ziyaret!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
chpli-ali-yetenekli-basarirdan-gurleke-art-kapida-borekli-ziyaret-0-hz4NdwvY.jpg

Adalet Bakanı Akın Gürlek ile İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin TBMM’deki yemin merasimi öncesi yaşanan hengamenin perde gerisi aralanıyor.

Bakan Gürlek’in yemin etmesini engellemek için kürsüyü işgal etmeye kalkışan CHP milletvekilleri ile AK Parti milletvekilleri ortasında arbede yaşandı.

ARKADA BÖREKLİ ZİYARET ÖNDE KÜRSÜ İŞGALİ

CHP Küme Başkanvekili Ali Yetenekli Başarır’ın Meclis’te bulunan art odaların birinde Adalet Bakanı Akın Gürlek ile oturduğunu tabir eden gazeteci Gürkan Hacır “Ali Uzman Başarır ile Akın Gürlek geride oturmuş, börek yenmiş, çaylar içilmiş. Ön tarafta ise Mahmut Tanal o darbelere maruz kalmış. Hem art kapıdan diplomasi yürüteceksiniz, hem ön kapıda kıyasıya arbede edeceksiniz” dedi.

BAŞARIR’DAN TOKALAŞTIM SÖZLERİ

Bakan Gürlek ile yemin merasimi öncesi görüştüğünü dün katıldığı bir televizyon programında açıkça tabir eden Başarır “Abdülhamit Bey (AKP Küme Başkanvekili) beni aradı. Görüşmemiz lazım dedi. Zira bir gerginlik var. Gittik, bir baktık, herkes orada. Birbiri ile el sıkıştı. Hatta ben Bakan’a (Akın Gürlek) dedim ki, ‘Sizin için güç bir gün olacak’ dedim. Herkesle el sıkıştık” kelamlarını kullandı.

Kaynak : Haber7

The post CHP’li Ali Yetenekli Başarır’dan Gürlek’e art kapıda ‘börekli’ ziyaret! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri