reklam
reklam
reklam
reklam

Cem Adrian’dan Gazze için müzik. “Dünyadaki hiçbir acıya kulak tıkamıyoruz”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
cem-adriandan-gazze-icin-muzik-dunyadaki-hicbir-aciya-kulak-tikamiyoruz-0-x22icH1D.jpg

Şarkıcı Cem Adrian, İsrail’in Gazze’ye yönelik ataklarına kayıtsız kalamadı. Ünlü isim, Gazze’de yaşanan insanlık dramı için “Bir Kuş Uçar” isimli müzik besteledi. Gazze’deki acıları kelamlara döken Adrian’ın müziği toplumsal medyada büyük ilgi gördü.

CEM ADRİAN’IN BİR KUŞ UÇAR MÜZİĞİNİN SÖZLERİ

Bir kuş uçar da geri dönmez

Sözü biter de sesi dinmez…

Nasıl yangın bu külü sönmez

Canı bırakıp gitme..

Ah bu çağ…

Vah bu çağ…

Beni yok saydı koca dünya…

Ah bu çağa…

Vah bu çağa…

Beni kaybetti zalim dünya

“HİÇBİR ACI YARIŞTIRILAMAZ”

Öte yandan ünlü müzikçi, İran’da yaşananlar için de derin bir hüzün içinde olduğunu “Bir acıya ses vermemiz, öteki acılara kayıtsız olduğumuz manasına gelmez… Lakin ne yapabileceğimi bilememenin yarattığı çaresiz bir sessizlikteyim. Kalbimiz elbette İran halkının da yanında. Olan biteni kaygıyla ve maalesef çaresizce izliyoruz” kelamlarıyla söz etti.

Cem Adrian, kelamlarına “Dünyadaki hiçbir acıya kulaklarımızı tıkamıyoruz; bu türlü düşünülmesi dahi insanın canını acıtıyor. Yazdıklarınızı okuyor, acılarınızı anlıyorum. Hiçbir acı yarıştırılamaz; her biri kendi tartısıyla üzerimizde. Bunu bilmenizi ve buna emin olmanızı isterim. Dualarımız sizinle” diye devam etti.

NTV

The post Cem Adrian’dan Gazze için müzik. “Dünyadaki hiçbir acıya kulak tıkamıyoruz” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri