- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
İsviçre ile Bosna Hersek, 2026 FIFA Dünya Kupası B Grubu’nun ikinci haftasında kozlarını paylaşıyor.
CANLI ANLATIM
İlk yarı oynanıyor
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
İsviçre: 0
Bosna Hersek: 0
Goller
İSVİÇRE – BOSNA HERSEK MAÇI NE ZAMAN?
İsviçre – Bosna Hersek maçı Türkiye saati ile 22.00’de başladı. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.
İLK 11’LER
İsviçre: Kobel, Widmer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Aebischer, Freuler, Rieder, Ndoye, Embolo.
Bosna Hersek: Vasilj, Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac, Memic, Tahirovic, Sunjic, Alajbegovic, Demirovic, Dzeko.
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: İsviçre Bosna Hersek (Dünya Kupası maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
CANLI ANLATIM
İlk yarı oynanıyor
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
İsviçre: 0
Bosna Hersek: 0
Goller
İSVİÇRE – BOSNA HERSEK MAÇI NE ZAMAN?
İsviçre – Bosna Hersek maçı Türkiye saati ile 22.00’de başladı. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.
İLK 11’LER
İsviçre: Kobel, Widmer, Elvedi, Akanji, Rodriguez, Xhaka, Aebischer, Freuler, Rieder, Ndoye, Embolo.
Bosna Hersek: Vasilj, Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac, Memic, Tahirovic, Sunjic, Alajbegovic, Demirovic, Dzeko.
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: İsviçre Bosna Hersek (Dünya Kupası maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...