reklam
reklam
reklam
reklam

Bugün Resmi Gazete kararları 13 Ocak 2026 | Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? İstanbul Gelişim Üniversitesi akademik personel alımı ilanı yay

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bugun-resmi-gazete-kararlari-13-ocak-2026-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-Az5Bd58n.jpg

13 Ocak 2026 Resmi Gazete kararları yayınlandı. Vatandaşların yakından takip ettiği Resmi Gazete’de, Yumurtacı Tavukların Korunması ile İlgili Asgari Standartlara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Orman Kadastrosu ve 2/B Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Demiroğlu Bilim Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yer aldı. İşte, 13 Ocak 2026 Resmi Gazete kararları.

bugun-resmi-gazete-kararlari-13-ocak-2026-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-kqy3TLh9.jpg

13 OCAK 2026 RESMİ GAZETE KARARLARI

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

–– Yumurtacı Tavukların Korunması ile İlgili Asgari Standartlara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Orman Kadastrosu ve 2/B Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– Demiroğlu Bilim Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

bugun-resmi-gazete-kararlari-13-ocak-2026-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-QckDO5Rq.jpg

İLÂN BÖLÜMÜ

a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Hürriyet

The post Bugün Resmi Gazete kararları 13 Ocak 2026 | Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? İstanbul Gelişim Üniversitesi akademik personel alımı ilanı yayınlandı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri