reklam
reklam
reklam
reklam

Bu türlü dönüşüm öyküsü görülmedi. Ofis masası 1967 model otomobilden yapıldı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bu-turlu-donusum-oykusu-gorulmedi-ofis-masasi-1967-model-otomobilden-yapildi-0-VlbjDq1x.jpg

Bartın’ın Sanayi Sitesi’nde 25 yıldır araba modifiyeliği yapan Şaban Oskay, hursaya terk edilmiş klasik arabaları kent şehir gezerek satın alıyor.

Garajlarda terk edilmiş 60-70 yıllık klasik arabaları, çekiciyle getirdiği oto sanayi sitesinde kaporta, boya, döşeme, elektrik ve mekanik kısımlarını aslına uygun hallerine kavuşturup satan Oskay, bu tutkusunu hurdaya çıkan 1967 model Mercedes marka arabanın ön kısmından çalışma masası yaparak iş yerine de yansıttı.

Küçük yaşlardan beri arabalara ilgisi olduğunu belirten Oskay, arabaları hayata döndürmenin onun için bir zevk olduğunu söz etti.

Oskay, işi gereği vilayet il gezdiğine değinerek, “Bir gün Kastamonu’da gezerken dikenlerin ortasında bu aracı gördüm ve sahibine ulaştım. Olağan araç makûs durumdaydı ve çürüktü. Çekiciyle buraya getirdim, kestim, biçtim masa haline getirdim. Hem müşterilerin güzeline gidiyor hem dükkanımızı şenlendiriyor, en değerlisi de eskiye, tarihe hürmet göstermiş oluyoruz.” diye konuştu.

NTV

The post Bu türlü dönüşüm öyküsü görülmedi. Ofis masası 1967 model otomobilden yapıldı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri