reklam
reklam
reklam
reklam

“Beni bir daha bu türlü göremeyeceksiniz” demişti, Burak Yılmaz’a tekrar kart çıktı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
beni-bir-daha-bu-turlu-goremeyeceksiniz-demisti-burak-yilmaza-tekrar-kart-cikti-0-bWvUu3DJ.jpg

Trendyol Üstün Lig’in 22. haftasında Kocaelispor, alanında Gaziantep FK’yi 3-0 mağlup etti.

Maçta sarı kart çıkan Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Burak Yılmaz maç sonu hakem Fatih Tokail’e reaksiyon gösterdi.

Yılmaz, “Yine her vakit yaşadığımız hakem sorunları var. Utanç verici. Bir haftadır toplumsal medyada konuşuluyor, Kocaeli’de geçmişte bir şeyler yapmış. Alt lig hakemi, sanırım Süper Lig’de iki maçı var. Bir tanesi geçen sene, bir tanesi bu sene. Neden geldiği aşikâr. Bu hakemlere az maç verdikleri için gereğini yapıp çabucak kızağa alıyorlar. Bunlar olağan.” sözlerini kullandı.

“BUNUN NEDENİNİ BEN BİLİYORUM”

Yılmaz kelamlarını şöyle sürdürdü:

“Son haftalarda maçları 11 kişi bitiremiyoruz. Penaltılar, frikikler, kırmızı kartlar daima bizim aleyhimize oluyor. Bunun nedenini ben biliyorum. Yaşamış olduğum bir durum var. Vakti gelince açıklayacağım.”

NELER YAŞANMIŞTI?

Ziraat Türkiye Kupası C Kümesi ikinci hafta maçında Gaziantep FK ile Kocaelispor karşı karşıya gelmişti.

Gaziantep FK Teknik Yöneticisi Burak Yılmaz, saha kenarında sonlarına hakim olamamıştı, hakemin üzerine yürümüştü. Yardımcılarının sakinleştirmeye çalıştığı Yılmaz’a kırmızı kart çıkmıştı.

Özür dileyen Burak daha sonra yaptığı açıklamada, “Ben de hisleri üste düzeyde yaşıyorum. Beni bir daha saha kenarında rastgele bir hakeme karşı bu türlü göremeyeceksiniz. Gelişmeye ve değişmeye devam ediyorum. Bir daha beni o denli görmeyeceksiniz. ” demişti.

NTV

The post “Beni bir daha bu türlü göremeyeceksiniz” demişti, Burak Yılmaz’a tekrar kart çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri