reklam
reklam
reklam
reklam

Atlas’ın ailesini tehdit eden kuşkulu hakkında istenen ceza aşikâr oldu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
atlasin-ailesini-tehdit-eden-kuskulu-hakkinda-istenen-ceza-asik-r-oldu-0-dsLPNB7D.jpg

İstanbul Güngören’de çıkan arbedede bıçaklanarak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın ailesini tehdit ettiği savıyla Diyarbakır’da gözaltına alınan M.Y.K’ya (17) yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, 29 Ocak günü bir numaraya kayıtlı WhatsApp üzerinden bir şahsın kendini Muhammed Hüseyin Yıldırım olarak tanıttığı ve müşteki Gülhan Meşhur’a yönelik tehdit içerikli bildiriler attığı aktarıldı.

İddianamede, şüphelinin, müşteki Meşhur’un adresine birden fazla yemek siparişi verdiği, 112 sınırına temelsiz ihbarlarda bulunduğu ve bunun tespit edilmesi üzerine soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Siber araştırma raporu iddianamede yer aldı. Raporda, bir toplumsal medya hesabında, Atlas Çağlayan’ın vefatına ait paylaşımlar yapıldığı belirtildi. Öte yandan kuşkulu M.Y.K’nın savcılıkta verdiği sözü de iddianamede yer aldı. Kuşkulu sözünde, “Çok fazla takma isimle Telegram kanalına üyeyim. Gülhan Meşhur’a kendimi Muhammed Hüseyin Yıldırım olarak tanıttım. Meşhur’a tehdit ve hakaret içeren iletiler attım, müştekinin ünlü olmak için röportaj verdiğini düşündüm, bu yüzden ileti attım ve yemek siparişi verdim” tabirlerini kullandı.

ÜÇ BAŞKA CÜRÜMDEN CEZA İSTENDİ

Hazırlanan ve Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede, kuşkulu M.Y.K. hakkında, Gülhan Ünlü’ye yönelik “nitelikli yağma” ve “kişilerin huzur ve sükununu bozma” cürümlerinden, ayrıyeten müştekiler Gülhan Ünlü, Cüneyt Çağlayan ile mağdurlar Atlas Çağlayan, Doruk Çağlayan, Ayaz Çağlayan ve Arden Çağlayan’a yönelik ise “zincirleme formda şahsî dataları ele geçirme” kabahatinden toplamda 5 yıl 3 aydan 19 yıl 3 aya kadar mahpus cezasıyla cezalandırılması talep edildi. Kuşkulu önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

NTV

The post Atlas’ın ailesini tehdit eden kuşkulu hakkında istenen ceza aşikâr oldu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri