reklam
reklam
reklam
reklam

Aspova Özel Röportaj: “Hikayem 15 yaşında bir kurşun yarasıyla başladı”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
aspova-ozel-roportaj-hikayem-15-yasinda-bir-kursun-yarasiyla-basladi-0-xtTTbXyU.jpg

Selamlar sevgili Aspova, nasılsın son günlerde üretim süreci nasıl gidiyor?

– Üretirken zorlandığım bir dönem olmadı henüz. Şu sıralarda biraz sorumluluklarım değiştiği için yavaş ilerliyorum sadece. Malum ebeveyn olmak ayrı bir iş.

Öncelikle neden Aspova? Biraz anlatır mısın çıkış hikayeni bizlere

– Bu benim için geçmişten kalan birkaç yara ile ilgili. Bazı röportajlarda anlattığım bir hikaye var. 15 yaşında bir çocukken kurşun yarasıyla başladı. Ölümden mi döndüm onu Allah bilir ama benden çok şey alan bir olaydı. Müzik sayesinde bu ve bunun gibi travmatik olayları aşabildim. Bu olay da Aspava isimli restoranın önünde olunca ismi değiştirip kullandım.

“RAP DÜNYASINDA BENİ ZORLAYACAK KİMSE YOK”

Müzik tarzını ne olarak adlandırıyorsun?

– Mutlaka bir tür olarak ifade etmem gerekirse Türkçe R&B olarak adlandırıyorum ama birçok türü içinde barındırıyor. Daha çok içimden ne geliyorsa onu yapmayı seviyorum.

aspova-ozel-roportaj-hikayem-15-yasinda-bir-kursun-yarasiyla-basladi-1-dMPnPXj4.jpg

Sence hangi şarkıyla tanındın ve senin için özel olan hangisi?

– Benim için özel çok parçam var ama tanınmaya başladığım parça o zamanlar için cesur bir parça olan Tanerman ile yaptığımız “Nude” oldu diyebilirim. Daha sonra her şeyin değişmesini elbette “Eskimiş Senelere” ye borçluyum.

Rap dünyası zorlu bir rekabet . Sen bu rekabet içerisinde görüyor musun kendini ve bu durum zorluyor mu?

– Hiçbir rekabetin içine girmemeye özen gösteriyorum çünkü hedeflerim ve vizyonum sektördeki algıdan çok farklı. Zaten şu an rap dünyası dediğimiz camiada beni zorlayabilecek kimse yok.

“POP CAMİASI KARIŞIK”

Rapçiler şu şuralar pop müzik sanatçılarıyla düetleriyle meşhur. Sen düşünür müsün? Olursa hangi isimle düet istersin?

– Gerçekleşmeyi bekleyen fikirlerim var bu konuda. Beraber üretmek istediğim değerli isimler var ama proje haline gelip hayata geçmesi mümkün olur mu bilmiyorum. Hali hazırda çıkmış bir düetimiz de var Bahadır Tatlıöz ile, değerli bir müzisyen bence. Baktığınızda pop camiası da karışık. Çoğu ne yaptığını bilmiyor. Rock ve alternatif müzikten daha çok hoşlanıyorum.

aspova-ozel-roportaj-hikayem-15-yasinda-bir-kursun-yarasiyla-basladi-2-sdgyvxmZ.jpg

Spotify rakamlarının gerçeği yansıtmadığı, platformlardaki izlenmelerin de gerçek olmadığı konuşuluyor. Sen ne düşünüyorsun?

– Kızıma yazdığım bir şarkıda ona da söylemiştim. Bu dünyada bir yalanlar bir de gerçekler saklanamaz. Bakalım göreceğiz ilerde 🙂

YENİ SİNGLE MÜJDESİ!

Hürriyet

The post Aspova Özel Röportaj: “Hikayem 15 yaşında bir kurşun yarasıyla başladı” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri