- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
ARZUM Onan, modellik ve oyunculuk dönemlerine geri dönse, neleri farklı yapacağı sorusuna şöyle yanıt verdi: “Majör değişiklikler olmaz. Değiştirmek istediğim ya da ekleyip azaltacağım bir şey yok. Olduğu gibi aynen yaşarım. Keşke dediğim şeyler varsa da beni ben yapan özellikler, öğretiler, olgunluklar. Bugünkü Arzum’dan memnunum.”
DOĞALLIKTAN YANAYIM
Ünlü oyuncu, güzellik kavramı hakkında da konuştu:
“Ben her zaman doğallıktan yana bir güzellik algısı içinde oldum. Eskiden neyse, bugün de algım o. Bugün gelinen noktada yapılan müdahalelerin kendi hakikatine sadık olarak yapılması, insanın aynayla ilişkisinde özgüven sağlayabilir. Ancak unutmamak gerekir ki gerçek güzellik bir yüzün güzelliği ya da bedenin ölçüsü değil; o bedenin taşıdığı ruhtur.”
Onan, güzellikle ilgili takıntıları olmadığını söyledi:
“Şöyle örnek vereyim; eskiden fotoğraf çekimlerinde bile neysen oydun. Görsel üzerinden ‘retouch’ dediğimiz düzeltmeler ya da muhtelif filtreler yoktu. Bugün; bir noktaya kadar güzel tabii ama ayarı kaçtığında, kendime yabancılaşıyorum, doğallıktan uzaklaşma halimi sevmiyorum.”
DAHA KOLAY ‘HAYIR’ DİYORUM
Arzum Onan, yaş aldıkça hayatında nelerin değiştiğini anlattı:
“Daha kolay ‘hayır’ diyorum. Neyi istemediğimi çok daha iyi biliyorum. Zamanımın daha çok kıymetini biliyorum.”
Hürriyet
Okumaya devam et...
DOĞALLIKTAN YANAYIM
Ünlü oyuncu, güzellik kavramı hakkında da konuştu:
“Ben her zaman doğallıktan yana bir güzellik algısı içinde oldum. Eskiden neyse, bugün de algım o. Bugün gelinen noktada yapılan müdahalelerin kendi hakikatine sadık olarak yapılması, insanın aynayla ilişkisinde özgüven sağlayabilir. Ancak unutmamak gerekir ki gerçek güzellik bir yüzün güzelliği ya da bedenin ölçüsü değil; o bedenin taşıdığı ruhtur.”
Onan, güzellikle ilgili takıntıları olmadığını söyledi:
“Şöyle örnek vereyim; eskiden fotoğraf çekimlerinde bile neysen oydun. Görsel üzerinden ‘retouch’ dediğimiz düzeltmeler ya da muhtelif filtreler yoktu. Bugün; bir noktaya kadar güzel tabii ama ayarı kaçtığında, kendime yabancılaşıyorum, doğallıktan uzaklaşma halimi sevmiyorum.”
DAHA KOLAY ‘HAYIR’ DİYORUM
Arzum Onan, yaş aldıkça hayatında nelerin değiştiğini anlattı:
“Daha kolay ‘hayır’ diyorum. Neyi istemediğimi çok daha iyi biliyorum. Zamanımın daha çok kıymetini biliyorum.”
Hürriyet
Okumaya devam et...