reklam
reklam
reklam
reklam

Arabesk sanatkarı Cansever’den makus haber

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
arabesk-sanatkari-canseverden-makus-haber-0-3FPr4i68.jpg

Arabesk müziğin usta isimlerinden Cansever, sevenlerini üzen haberi duyurdu. Gerçek ismi Dzansever Dalipova olan Cansever, 90’lı yıllarda kendine has yorumu ve stiliyle dikkatleri çekmişti. ‘Ağla Gözbebeğim’, ‘Sen de Gittin’, ‘Kime Bu İnat’ gibi müzikleriyle çok sevilen Cansever, bir müddet birtakım hastalıkları nedeniyle müzik piyasasından uzak kalmıştı.

LÖSEMİ TEŞHİSİ KONULDU

Bir müddettir hayatını Almanya’da sürdüren sanatçı, kendisine lösemi teşhisi konulduğunu duyurdu. Bu nedenle bir müddet konserlerine orta vereceğini açıklayan sanatçı, hasta yatağından paylaştığı fotoğrafla sevenlerini üzdü.

arabesk-sanatkari-canseverden-makus-haber-1-JbFvFIUy.jpg

“HER ŞEY ÇOK HOŞ OLACAK, DUALARINIZI BEKLİYORUM”

Cansever açıklamasında, “Basında da duyduğunuz üzere bana lösemi teşhisi konuldu. O yüzden bu paylaşımı yapmak istiyorum. Zira çok insan arıyor, yazıyor. Herkese karşılık veremiyorum. Ancak her şey çok hoş olacak. Almanya’dayım, hekimlerim çok düzgün. Cuma günü kemoterapiye başlayacağım. Allah’ın ismiyle ve sizin dualarınızla inşallah… İnşallah her şey çok hoş olacak. Sizi çok seviyorum, dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

arabesk-sanatkari-canseverden-makus-haber-2-N1eE62KL.jpg

Kaynak : Haber7

The post Arabesk sanatkarı Cansever’den makus haber first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri