reklam
reklam
reklam
reklam

AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ 2026 | Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı,

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
aol-sinav-sonuclari-aciklanma-tarihi-2026-acik-ogretim-lisesi-aol-sinav-sonuclari-ne-6bpkCKNC.jpg

AÖL sınav sonuçları 2026 MEB sorgulama ekranı, öğrenciler tarafından sık sık kontrol ediliyor. Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınav sonuçları 2026 için geri sayım devam ediyor. 14-15 Mart 2026 tarihlerinde uygulanan ikinci dönem sınavları sonrası AÖL sınav sonuçları için değerlendirmeler başladı. Sınav değerlendirme işlemlerinin ardından açık öğretim lisesi sınav sonuçları da açıklanacak. Sınav sonuçları değerlendirmesi 100 tam puan üzerinden yapılacak. Yanlış cevaplar sınav puanı hesaplamasında değerlendirmeye alınmayacak. MEB takvimine göre AÖL sınav sonuçları, Nisan ayında belli olacak. Peki, AÖL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçları erken açıklanır mı, sonuçlar nereden sorgulanır? İşte, AÖL sınav sonucu öğrenme ekranı bilgisi ve ayrıntılar.

aol-sinav-sonuclari-aciklanma-tarihi-2026-acik-ogretim-lisesi-aol-sinav-sonuclari-ne-jJdRUf2n.jpg

AÇIK LİSE 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Açık lise sınav sonuç tarihi, MEB tarafından yayınlanan kılavuzla belli oldu. Buna göre AÖL 2. dönem sınav sonuçları 22 Nisan 2026 tarihinde ilan edilecek.

aol-sinav-sonuclari-aciklanma-tarihi-2026-acik-ogretim-lisesi-aol-sinav-sonuclari-ne-5TnvRV1v.jpg

AÖL SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Adaylar, sınav sonuçlarını Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı öğrencilerhttps://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrenciler https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspxinternet adreslerinden öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile öğrenebilecek.

aol-sinav-sonuclari-aciklanma-tarihi-2026-acik-ogretim-lisesi-aol-sinav-sonuclari-ne-Ka5xHS7v.jpg

SINAV SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANIR MI?

Açık Öğretim Lisesi sınav sonuçlarının erken açıklanacağına yönelik resmi bir açıklama bulunmuyor.

aol-sinav-sonuclari-aciklanma-tarihi-2026-acik-ogretim-lisesi-aol-sinav-sonuclari-ne-I6Sc8kxl.jpg

Hürriyet

The post AÖL SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ 2026 | Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı, nereden nasıl öğrenilir? MEB sınav sonuç takvimi! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri