reklam
reklam
reklam
reklam

Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Emanetoğlu biyografi bilgileri

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
ahmet-murat-emanetoglu-kimdir-nereli-kac-yasinda-fenerbahce-yonetim-kurulu-uyesi-ahmet-murat-emanetoglu-Sd9Ue8HW.jpg

7 Mayıs 1963 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Ahmet Murat Emanetoğlu, aslen Giresunludur. 2025 yılı itibarıyla 62 yaşındadır. Evli ve iki çocuk babası olan Emanetoğlu, uzun yıllardır İstanbul’da ikamet etmekte ve mesleki çalışmalarını burada sürdürmektedir.

EĞİTİM HAYATI VE TIP KARİYERİ

Eğitim hayatına Ankara ve Yarımca gibi farklı şehirlerde başlayan Emanetoğlu, ortaöğrenimini Eskişehir’de tamamlamıştır. Akademik kariyerinin dönüm noktaları şu şekildedir;

•Lise: 1981 yılında Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun oldu.

•Üniversite: 1987 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirerek tıp doktoru unvanını aldı.

•Uzmanlık: 1993 yılında SSK Göztepe Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasını tamamlayarak uzman doktor oldu.

Meslek hayatı boyunca çeşitli sağlık kurumlarında görev yapan Op. Dr. Ahmet Murat Emanetoğlu, günümüzde İstanbul Kadıköy’de bulunan özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Hürriyet

The post Ahmet Murat Emanetoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Murat Emanetoğlu biyografi bilgileri first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri