reklam
reklam
reklam
reklam

Adalet Bakanı Akın Gürlek: Meclis’teki olayların yaşanması beni üzdü

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
adalet-bakani-akin-gurlek-meclisteki-olaylarin-yasanmasi-beni-uzdu-0-nvcJbSuJ.jpg

Adalet Bakanı Akın Gürlek, A Haber yayınında gündeme ait kıymetlendiriyor.

“Adalete gereksinimi olanların bakanıyım” diyen Gürlek, “Ben Türkiye’nin Adalet Bakanıyım. 86 milyon vatandaşımızın problemleri dinlemek için buradayım” dedi.

Meclis’teki olaylı yemin merasimine ait değerlendirmede bulunan Gürlek, “Yemin saat 15.30 olarak belirlenmişti. Kuliste nazik bir ortam vardı. CHP’liler de oradaydı, herkesle el sıkıştık. O gün örgütlü bir iş olup olmadığını bilemem. Oradaki olayların yaşanması beni üzdü. Metinin usulen okunması gerekiyordu, okurken bir anda ortam karıştı. Bu kadar karışacağını bilmiyordum. Bunlar keşke yaşanmasıydı. Kurumları yıpratmamamız lazım” dedi.

Parti gözetmeksizin herkese kapısının açık olduğunu söyleyen Güler, “Ben Adalet Bakanlığı’nı temsil ediyorum. Ne vakit gelirlerse onlarla da görüşürüz” dedi.

İBB SORUŞTURMASI NASIL BAŞLADI?

İBB soruşturmasına ait soru üzerine Gürlek, “Biz kişilerin unvanına, belediye başkanı olup olmamasına bakmayız. Bir kuşku varsa Cumhuriyet savcısı soruşturmayı başlatmak zorunda. Unvanı bizi ilgilendirmez. Biz gelen ihbarlar, vatandaşların şikayetleri ile soruşturma başladık” dedi.

NTV

The post Adalet Bakanı Akın Gürlek: Meclis’teki olayların yaşanması beni üzdü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri