reklam
reklam
reklam
reklam

10 bin polisin mezuniyeti öne çekildi. Haziranda mezun olacaklar

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
İçişleri Bakanı Mustafa Çifkçi, Polis Akademisi’nden mezun olacak 10 bin polis adayının mezuniyet takviminin öne çekileceğini, eylül ayı için planlanan mezuniyetlerin haziran ayı başına alınacağını söylemişti. Polis Meslek Eğitim Merkezleri Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’ne, “POMEM’lerde 7. unsurun birinci fıkrasında yer alan eğitim-öğretim müddeti, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için toplam sekiz ay olarak uygulanır.” unsuru eklendi. Yani mezuniyet öne çekildi.

Aynı yönetmeliğe ayrıyeten, ”Yüksekokullarda 6. unsurun ikinci fıkrasında belirlenen eğitim-öğretim müddeti, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrenciler için toplam 21 hafta olarak uygulanır.” maddeside eklendi. Yönetmelik unsurları Resmi Gazete’de yayınlandı. Yönetmelik değişikliği, polislerin çalışma şartlarında iyilextirme gayeli olarak yapıldı. Mezunların mevcut polislerin iş yüklerini hafifletmesi amaçlanıyor,

NTV

The post 10 bin polisin mezuniyeti öne çekildi. Haziranda mezun olacaklar first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri